Colomba ze świeżymi kandyzowanymi kawałkami pomarańczy, polana polewą i sycylijskimi migdałami. Wyprodukowano na Sycylii we Włoszech
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Limitowana edycja Dolce & Gabbana mandorle di Sicilia colomba to wspaniałe włoskie ciasto wielkanocne, które można podarować znajomym lub samemu sobie.
Ta colomba jest wzbogacona kandyzowaną skórką pomarańczową, pomarańczowym purée i aromatycznym, dojrzewającym winem Marsala, a następnie posypana sycylijskimi migdałami i chrupiącymi kryształkami cukru. Ciasto na zakwasie upieczone w kształcie gołębicy stanowi piękną dekorację wielkanocną.
Każde ciasto na zakwasie jest prezentowane w oszałamiającej niebiesko-białej puszce, zaprojektowanej przez sycylijskich artystów i inspirowanej tradycyjną ceramiką z majoliki na wyspie.
Domenico Dolce pochodzi z Polizzi Generosa w Palermo na Sycylii, więc projektant skorzystał z okazji, aby uczcić swój kraj ojczysty projektami dla Fiasconaro.
Zobacz:
Wszystkie nowości