Kakao z guaraną, cynamonem i kardamonem to produkt bezglutenowy, dzięki czemu osoby chore na celiakię i nietolerujące glutenu mogą go bezpiecznie spożywać.
Trójmiasto i okolice
Certyfikat SSL
Codziennie nowa dostawa
SKŁADNIKI
sproszkowane kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 40%, cukier kokosowy*, guarana* 8%, cynamon* 6%, napój kokosowy w proszku (97,5% napój kokosowy w proszku, 2% maltodekstryna, 0,5% błonnik z akacji)*, kardamon* 1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dwie łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym (20 ml), wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez grudek), dopełnić zimnym lub gorącym płynem (180 ml).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1559 kJ/372 kcal
Tłuszcz - 9,5 g
- w tym kwasy nasycone - 5,8 g
Węglowodany - 51 g
- w tym cukry - 45 g
Błonnik - 17 g
Białko - 12 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.