logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku

Limitowane steki w Kulturze Smaku

Przygotowaliśmy dla Was coś specjalnego - limitowane steki z wołowiny polskiej produkcji.

Limitowane steki w Kulturze Smaku - Kultura Smaku Thelikatesy


Wołowina polskiej produkcji - wybrany przez nas antrykot, jako jedno z najsmaczniejszych cięć stekowych.


Charakteryzuje się on głębokim smakiem, marmurkowatymi przerostami oraz niesamowitą kruchością.


Steki przygotowywane oraz sezonowane są przez nas przez okres dwóch do czterech tygodni.


Pierwszym procesem sezonowania jest sezonowanie na sucho - proces powoduje intensyfikację smaku oraz kruszenie mięsa.


Następnie odbywa się proces sezonowania na mokro, które wpływa na kruchość i miękkość mięsa po wysmażeniu.


Nasze steki, ze względu na wysoką jakość, są mocno limitowane - dostępne będą tylko przez krótki okres czasu, zatem zapraszamy do naszych Thelikatesów już dziś!


Michał Parczewski - Limitowane steki w Kulturze Smaku - Kultura Smaku Thelikatesy

Thelikatesy Kultura Smaku

aleja Zwycięstwa 235/1, 81-521 Gdynia

Telefon: 601 946 888

×
×