Pasta z chilli to świeża, przetarta, zapasteryzowana papryka chili. Pastaz chilli jest bardzo ostra, paląca. Pasta z chilli świetnie sprawdza się jako przyprawa do wszystkich dań, które mają być ostre, do doprawiania sosów, gulaszy, krupniku, grochówek, potraw z roślin strączkowych, pasztetów, do potraw z grilla oraz do kanapek. Można również używać jej jako marynaty do mięs. Składniki: przetarta papryka chili (200 g na 100 g pasty) Wartość energetyczna: 295 kJ (1 kcal), tłuszcz 0,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, węglowodany 12 g, w tym cukry 7 g, białko 3,6 g, sól 0 g Sposób użycia i przechowywania: Przechowywać w temperaturze otoczenia w suchym miejscu. Ostrzeżenia i pozostałe informacje: Produkt pasteryzowany.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Zobacz:
Wszystkie nowości