7
7
7
Wszystko zaczęło się w 1954 roku we wspaniałej wiosce Stemnitsa w górach Arkadii na Peloponezie przez Athanasiosa Dimakopoulosa, miłośnika i wielbiciela jednych z najcenniejszych owadów greckiej przyrody, pszczół.
Dziś, po 3 pokoleniach pszczelarstwa, Argyris Dimakopoulos kontynuuje tradycję, produkując jeden z najwybitniejszych produktów na rodzimym rynku, czyli „uświęcony” miód.
Uczeni donoszą, że miód i sztuka pszczelarska przywędrowały do Grecji ze starożytnego Egiptu. A miód, napój i pokarm bogów – nektar i ambrozja – zajmowały ważne miejsce w codziennym życiu ludzi nie tylko jako pokarm, ale także środek leczniczy.Otrzymuj bieżące informacje o promocjach i wyprzedażach w naszym sklepie
Po 10 sekundach zostaniesz przekierowany na stronę: kulturasmaku.pl
10...Wybierz swoją lokalizację
Wpisz swój kod pocztowy
Nieobsługiwana lokalizacja
Niestety na razie nie dostarczamy naszych produktów w tym rejonie.
Niestety nie możesz dodać towarów do koszyka.
Na razie nie dostarczamy naszych produktów w Twoim rejonie. Podaj inną lokalizację lub zapisz się na newsletter, żeby otrzymać informację, kiedy rozszerzymy strefę dostaw.
Bezpieczeństwo danych
W celu bezpieczeństwa danych, nie można edytować produktów w kilku otwartych kartach z różnych magazynów.