Organiczne masło Tartuflanghe z białą truflą, produkowane wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Dzięki charakterystycznej błyszczącej żółtej barwie i zwartej, jednorodnej konsystencji masło organiczne Tartuflanghe ma niezrównany charakter najlepszego masła, z przyjemnym aromatem i łagodnym, delikatnym smakiem, z charakterystycznym smakiem wysoko cenionej białej trufli. Doskonałe do ubijania risotto i przyprawiania makaronów, jajek, filetów mięsnych i warzywnych, ziemniaków i puree ziemniaczanego. Idealne również do crostini i kanapek. Produkt ekologiczny z certyfikatem ICEA.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Jak ktoś lubi poszaleć w kuchni to polecam, raczej to nie jest masło do smarowania kanapek ;)
Składniki:
MASŁO 98%, liofilizowana włoska biała trufla (Tuber magnatum Pico) 0,8% (co odpowiada 4% świeżej trufli), sól Guérande, naturalny aromat.
Zobacz:
Wszystkie nowości