logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Corilu Crema di Nocciola Piemonte IGP Fondente ciemny krem z 60% orzechów laskowych z Piemontu 212 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Krem z ciemną czekoladą i ​​z orzechami laskowymi z Piemontu minimum 60%, z oznaczeniem jakościowym IGP. Ten krem ​​jest całkowicie pozbawiony obcych tłuszczów i zapewnia niezwykle aromatyczne i przyjemne doznania. Wyprodukowany we Włoszech.

Produkty bezglutenowe Corilu Crema di Nocciola Piemonte IGP Fondente ciemny krem z 60% orzechów laskowych z Piemontu 212 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Produkt otrzymywany z orzechów laskowych (gatunek Corylus Avellana), odmiany Tonda Gentile Trilobata, których produkcja koncentruje się w prowincjach Cuneo, Asti i Alessandria, na obszarze występowania położonym pomiędzy wzgórzami Langhe, Roero i Monferrato. Oznaczenie IGP zapewnia użytkownikom i konsumentom gwarancję jakości i autentyczności produktu.


Produkt uzyskiwany w procesie rafinacji prażonych orzechów laskowych z Piemontu IGP, wyselekcjonowanych za pomocą sortera optycznego i poddanych selekcji ręcznej w drugim etapie.


Płynna, gładka, gęsta, ciemnobrązowa barwa charakterystyczna dla ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych - Nocciola Piemonte IGP i fondente.


Kraj pochodzenia: Włochy

Opakowanie: słoik, 212 g


Skład: 60% orzechów laskowych z Piemontu, brązowy cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, lecytyna słonecznikowa


Produkt bezglutenowy. Może zawierać śladowe ilości: mleka i produktów pochodnych (zawierających białka mleka).


Wartości odżywcze na 100 g:

Wartość kaloryczna 540 kcal / 2260,87 kJ

Tłuszcz 36,6 g

  z tego: kwasy tłuszczowe nasycone 4,30 g

Węglowodany 40,70 g

  z czego cukier 37,30 g

Białko 9,80 g

Sól 0,06 g

Błonnik 6,70 g

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane