Jest bardzo popularny w kuchni japońskiej. Marynowany w occie ma smak słodko-kwaśny. Ma na celu przeczyszczenia kubków smakowych między kawałkami podczas jedzenia sushi.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki:
Imbir, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy i kwasek cytrynowy, substancje słodzące: aspartan (zawiera źródło fenyloanaliny), sacharyna, sukraloza, neotam, substancja konserwująca: sorbinian potasu, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu i acesulfam potasowy, naturalny barwnik: antocyjany.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 43kJ/10kcal
Tłuszcz 0g w tym nasycone kw.tłuszczowe: 0g
Węglowodany 2g w tym cukry 0g
Błonnik 0g
Białko 1g
Sól 3g
Zobacz:
Wszystkie nowości