Kapusta kwaszona jest pasteryzowana, przez co jest delikatniejsza, bardziej miękka i mniej kwaśna od kapusty prosto z beczki. W kapuście występują 3 grupy związków o właściwościach antynowotworowych. Są to antyoksydanty, związki antyzapalne i glukozynolany.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki: kapusta kiszona (kapusta biała, sól), marchew.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 82 kJ/20 kcal
Białko: 1,4 g
Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,9 g w tym cukry: 2,0 g
Sól: 0,8 g
Zobacz:
Wszystkie nowości