Poznajmy się lepiej!

Cześć! Jesteśmy zespołem Kultury Smaku. Każdy z nas jest różny, ale łączy nas pasja do dobrych produktów i indywidualne podejście do naszych klientów. Chciał/abyś do nas dołączyć?

Włosi zwykli twierdzić i migliori affari si fanno a tavola, co w tłumaczeniu na polski oznacza „najlepsze interesy robi się przy stole”. Często to właśnie od tego, kto przy nim usiądzie i co na nim zagości, zależy przyszłość tych rozmów...



W Kulturze Smaku ogromną wagę przykładamy do detali, wiemy jednak, że często małe i proste rzeczy potrafią cieszyć najbardziej. Ich wspólnym mianownikiem jest świeżość, autentyczność i tym samym jakość produktu i usługi. To właśnie na ich bazie budujemy konsekwentnie Kulturę Smaku. Skutecznie łączymy najwyższe standardy obsługi klienta, ze starannie wyselekcjonowaną ofertą produktów. Współpracujemy z lokalnymi rzemieślnikami, jak również z producentami z najdalszych zakątków Europy, często oferując ich produkty na wyłączność w Polsce.

Tak wyglądają prawdziwe delikatesy, których brakowało w Polsce. Jesteśmy przekonani, że najlepsze dopiero przed nami. Dosiądź się do naszego stołu i stworzymy razem coś wyjątkowego!

CEO: Marcin Suchocki

Dbamy o środowisko

Dbamy o środowisko

Czujemy na sobie wagę odpowiedzialności, dlatego w sklepie i kuchni stosujemy zasadę less waste. Niesprzedane produkty zamieniamy w świeże dania z oferty garmażeryjnej.

Jesteśmy transparentni

Jesteśmy transparentni

Zwracamy dużą uwagę na to, co wykładamy na nasze półki. Dlatego nie znajdziesz u nas produktów z olejem palmowym, syropem glukozowo-fruktozowym czy kosmetyków testowanych na zwierzętach.

Komunikujemy bezpośrednio

Komunikujemy bezpośrednio

Wszystkie nieporozumienia w zespole rozwiązujemy od razu. Nie bawimy się w podchody i niejasne sytuacje. Działamy jako team, zgodnie i do przodu!

Poszerzamy horyzonty

Poszerzamy horyzonty

Dbamy o to, by nasz zespół zdobywał nową wiedzę i poszerzał swoje zainteresowania. Dlatego regularnie jeździmy na warsztaty i szkolenia w Polsce i za granicą.

Od lat jestem związany z gastronomią. Zawsze lubiłem adrenalinę związaną z tą branżą, szybkie tempo pracy oraz brak nudy. Tu mogę wykorzystywać moje doświadczenie, łącząc je z nowymi wyzwaniami, bo każdy dzień jest inny. Trzeba myśleć nieszablonowo, znajdować rozwiązania. W Kulturze jestem w swoim żywiole!

Michał

Manager

Dodatkowe korzyści i benefity

Mamy świadomość tego, że zadowolony pracownik stanowi fundament silnej firmy. Usatysfakcjonowany człowiek wychodzi z inicjatywą i jest zawsze gotowy do działania. Dlatego oferujemy dodatkowe benefity, które przekładają się na zadowolenie z pracy i poczucie przynależności do zespołu – jest to nasza oferta na dziś i na przyszłość.

Elastyczny czas pracy

Elastyczny czas pracy

W naszym teamie mamy studentów, rodziców i osoby wielu pasji. Dlatego wiemy, jak istotny jest elastyczny grafik pracy, dostosowany do indywidualnych potrzeb. Rozpisujemy go z miesięcznym wyprzedzeniem uwzględniając indywidualne potrzeby pracowników.

Szkolenia i wyjazdy

Szkolenia i wyjazdy

Stawiamy na wiedzę i doświadczenia. Nieustająco inwestujemy w rozwój naszych pracowników. Organizujemy i uczestniczymy w licznych szkoleniach oraz branżowych wydarzeniach VIP. Odwiedzamy również wspólnie naszych polskich i zagranicznych dostawców.

Rabaty pracownicze

Rabaty pracownicze

Po długiej zmianie, nikomu się nie chce jechać na zakupy. Dlatego każdemu pracownikowi przysługuje rabat pracowniczy 20% na wszystkie produkty w sklepie.

Smaczne posiłki i napoje

Smaczne posiłki i napoje

Comiesięcznie dofinansowujemy posiłki z naszej oferty, dzięki czemu możesz liczyć na świeże menu śniadaniowe, obiadowe, pyszne desery oraz aromatyczną kawę w czasie pracy.

Zawsze pasjonowałem się piwowarstwem i winami, ale nie sądziłem, że istnieje praca na etat, w której mógłbym to wykorzystać. W Kulturze Smaku okazało się to moim największym atutem! Jeżdżę na dodatkowe szkolenia, poszerzam swoją wiedzę i służę klientom fachową poradą. Każdy jest zadowolony!

Piotr

Doradca Klienta

Zajrzyj do nas, zostań chwilę albo trochę dłużej. Mamy Ci duuuużo do opowiedzenia, bo... Łączy nas Kultura!



W Kulturze Smaku wyznajemy zasadę, że małe i proste rzeczy potrafią cieszyć najbardziej. Napędza nas pasja i ciągła potrzeba szukania nowych produktów, potraw i inspiracji. Nasiąknięci wiedzą jak biszkopty w tiramisu kawą, potrzebujemy już tylko… Ciebie. To przed Tobą chcemy odkryć bezmierny świat smaku! W końcu doświadczeniem, zupełnie tak, jak deserem, dobrze jest się podzielić.

Poznajmy się lepiej - zobacz film >>>

Aktualnie szukamy:

Cztery kroki
procesu rekrutacji
w Kulturze Smaku

1.
Przeanalizujemy Twoje dokumenty aplikacyjne

Na wstępie analizujemy otrzymane dokumenty aplikacyjne pod kątem zgodności doświadczeń zawodowych z wymaganiami określonymi w ogłoszeniu o pracę na dane stanowisko.

2.
Skontaktujemy się z Tobą telefonicznie

Jeżeli Twoje zgłoszenie spełnia wymogi określone w ogłoszeniu, zadzwonimy do Ciebie, by podczas rozmowy dowiedzieć się więcej o Twoich kwalifikacjach i doświadczeniu.

3.
Zaprosimy Cię na spotkanie przy dobrej kawie

Lubimy bezpośrednie relacje i chcemy poznać Cię osobiście. Przy okazji rozmowy telefonicznej, umówimy się na spotkanie w naszej siedzibie. Pragniemy, żebyś pokazał nam kim jesteś i co potrafisz.

4.
Podejmiemy decyzję i poinformujemy Cię o tym

Ostatni etap, to wybór najlepszego kandydata. Skontaktujemy się z Tobą, aby omówić szczegółowo nasze wnioski i jeśli decyzja o Twoim przyjęciu jest pozytywna, zaprosimy Cię do współpracy.