Jasno palona arabika, która jest przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Tworzą ją ziarna odmiany Bourbon, które rosną na wysokości 1400 m n.p.m. w regionie Mbeya i przechodzą obróbkę metodą mytą. Kawa o słodkim smak z mocno wyczuwalną kwasowością i złożonym aromatem. Po przygotowaniu wyczujemy w niej intensywny smak brzoskwini, suszonej żurawiny i orzechów ziemnych.
Java Coffee Specialty Roasters to warszawska palarnia kawy, która powstała z myślą o miłośnikach naprawdę dobrej kawy. Palarnia oferuje wyłączenie ziarna Arabiki, głównie z segmentu Specialty.
Zobacz:
Wszystkie nowościOtrzymuj bieżące informacje o promocjach i wyprzedażach w naszym sklepie
Po 10 sekundach zostaniesz przekierowany na stronę: kulturasmaku.pl
10...Wybierz swoją lokalizację
Wpisz swój kod pocztowy
Nieobsługiwana lokalizacja
Niestety na razie nie dostarczamy naszych produktów w tym rejonie.
Niestety nie możesz dodać towarów do koszyka.
Na razie nie dostarczamy naszych produktów w Twoim rejonie. Podaj inną lokalizację lub zapisz się na newsletter, żeby otrzymać informację, kiedy rozszerzymy strefę dostaw.
Bezpieczeństwo danych
W celu bezpieczeństwa danych, nie można edytować produktów w kilku otwartych kartach z różnych magazynów.