Krakowska drobiowa sucha z fileta z kurczaka zawsze bez dodatku E, to produkt nie zawierający konserwantów ani sztucznych ulepszaczy w procesie produkcji. Na 100 g produktu gotowego zużyto 124 g fileta z kurczaka, co świadczy o wysokiej mięsności i jakości składników. Kiełbasa drobiowa z mięsa kurczaka, przygotowana z grubo siekanego mięsa, wędzona, parzona i suszona, umieszczona w niejadalnej osłonce. Jest to szczególnie trafny wybór dla osób ceniących zdrowe odżywianie, tradycyjne receptury oraz doskonałą jakość.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki: mięso drobiowe z fileta kurczaka, sól, ekstrakty przypraw i warzyw, naturalne aromaty, przyprawy, cukier, glukoza, aromat dymu wędzarniczego.
Alergeny: może zawierać seler, soja, mleko (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 986 kJ / 236 kcal
Tłuszcz: 15,9 g
– w tym kwasy nasycone: 4,1 g
Węglowodany: 2,1 g
– w tym cukry: 1,9 g
Białko: 21,3 g
Sól: 2,19 g
Przechowywać w temperaturze: od -2°C do +6°C
Zobacz:
Wszystkie nowości