Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI
woda
oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany* (bez glutenu)
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 35
kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0
g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0
g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym soję, owies i
siarczyny
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku,
przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II
: Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej
potrawy.
Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do
ulubionej potrawy.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po
otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2
dni
Zobacz:
Wszystkie nowości