Ocet do sushi Miyata to wysokiej jakości, specjalnie skomponowany ocet ryżowy w butelce o pojemności 500 ml, niezbędny do przyrządzania autentycznego japońskiego sushi.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ocet do sushi Miyata (500ml) to kluczowy składnik używany do przygotowania tradycyjnego japońskiego ryżu do sushi. Posiada delikatny, lekko słodki smak z wyważoną kwasowością. Produkowany według autentycznej receptury, jest niezbędny do nadania ryżowi odpowiedniej konsystencji i aromatu. Idealnie komponuje się z innymi składnikami sushi, podkreślając ich smak.
Przezroczysta butelka umożliwia łatwe dozowanie. Produkt jest gotowy do użycia zaraz po otwarciu i doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnych kuchniach sushi, jak i w domowym zaciszu dla miłośników kuchni japońskiej.
Zobacz:
Wszystkie nowości