Płatki drożdżowe są niezwykle delikatne. Niektórzy wyczuwają w nim subtelne nuty orzecha i sera. Ich zastosowanie jest bardzo szerokie. W kuchni sprawdzą się przede wszystkim jako alternatywa dla sera, zagęszczacz do zup i sosów, idealny dodatek smakowy do pasztetów i past warzywnych, posypka do ziemniaków lub sałatek, uzupełnienie dań makaronowych.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI:
Ekstrakt drożdżowy*, mąka ryżowa*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1341 kJ / 319 kcal
Tłuszcz - 5,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,4 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry - 5,0 g
Błonnik - 17 g
Białko - 31 g
Sól - 6,0 g
Zobacz:
Wszystkie nowości