Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do musli, jogurtów, napojów zbożowych oraz deserów. Doskonałe również jako baza zupy mleczno-zbożowej dla małych dzieci.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI
płatki
ryżowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Płatki
gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym
ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna - 1505 kJ / 355 kcal
Tłuszcz
- 2,2 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany
- 75 g
w tym cukry - 0,2 g
Białko
- 7,4 g
Sól - 0,02 g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości