Sake wino ryżowe marki Choya to japoński napój alkoholowy, który powstaje w wyniku fermentacji ryżu, wody i kōji - specjalnej formy grzybów. Charakteryzuje się jasnozłotą barwą i delikatnym, orzeźwiającym smakiem. Produkt ten ma zawartość alkoholu wynoszącą 14,5%, co sprawia, że jest to mocniejszy napój, ale w porównaniu z innymi alkoholami wciąż pozostaje stosunkowo łagodny. Produkt ten może być podawany jako aperitif lub jako towarzysz dań japońskich, takich jak sushi czy tempura. Sake jest również popularnym składnikiem koktajli i drinków.
Otrzymuj bieżące informacje o promocjach i wyprzedażach w naszym sklepie
Witaj na KulturaSmaku.pl
Czy masz już ukończone 18 lat?
Nie masz ukończonych 18 lat.
Po 10 sekundach zostaniesz przekierowany na stronę: kulturasmaku.pl
10...
Wybierz swoją lokalizację
Wpisz swój kod pocztowy
Nieobsługiwana lokalizacja
Niestety na razie nie dostarczamy naszych produktów w tym rejonie.
Niestety nie możesz dodać towarów do koszyka.
Na razie nie dostarczamy naszych produktów w Twoim rejonie. Podaj inną lokalizację lub zapisz się na newsletter, żeby otrzymać informację, kiedy rozszerzymy strefę dostaw.