Nori to podstawowy w potrawach japońskich gatunek wodorostów. Charakterystyczne płaty glonów stosowane do sushi powstają przez oczyszczenie, rozdrobnienie, przelanie do odpowiedniej formy, wysuszenie i uprażenie zebranych glonów.
Składniki: Prażone algi morskie (Porphyra Yezoensis Ueda).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:
Wartość energetyczna: 1499kJ / 358kcal
Tłuszcz 4g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1g
Węglowodany 36g, w tym cukry 0g
Białko 45g
Sól 0,5g
Błonnik 0g
Zobacz:
Wszystkie nowościOtrzymuj bieżące informacje o promocjach i wyprzedażach w naszym sklepie
Po 10 sekundach zostaniesz przekierowany na stronę: kulturasmaku.pl
10...Wybierz swoją lokalizację
Wpisz swój kod pocztowy
Nieobsługiwana lokalizacja
Niestety na razie nie dostarczamy naszych produktów w tym rejonie.
Niestety nie możesz dodać towarów do koszyka.
Na razie nie dostarczamy naszych produktów w Twoim rejonie. Podaj inną lokalizację lub zapisz się na newsletter, żeby otrzymać informację, kiedy rozszerzymy strefę dostaw.
Bezpieczeństwo danych
W celu bezpieczeństwa danych, nie można edytować produktów w kilku otwartych kartach z różnych magazynów.