Trzy kremy do smarowania Corilu: Klasyczny, Gianduia i Ciemny. Produkty te powstają wyłącznie z orzechów laskowych z Piemontu, objętych Chronionym Oznaczeniem Geograficznym (IGP), a ich receptura nie zawiera żadnych dodatków ani olejów. Wyprodukowano we Włoszech.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Kremy do smarowania małe - Trio degustacyjne 3 x 100 g
Trzy kremy w jednym pudełku: krem klasyczny, krem gianduja, krem z gorzkiej czekolady.
Kraj pochodzenia: Włochy
Skład: Klasyczny: 60% orzechów laskowych z Piemontu, brązowy cukier, odtłuszczone mleko w proszku, lecytyna słonecznikowa. Gianduia: 60% orzechów laskowych z Piemontu, brązowy cukier, odtłuszczone mleko w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, lecytyna słonecznikowa. Fondente: 60% orzechów laskowych z Piemontu, brązowy cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, lecytyna słonecznikowa.
Produkt bezglutenowy.
Wartość odżywcza na 100 g:
Energia: 2256,7 kJ/539,2 kcal
Tłuszcz: 35,9 g
w tym tłuszcze nasycone: 3,9 g
węglowodany: 40,7 g
w tym cukry: 38,6 g
Błonnik: 5,4 g
Białka: 11,9 g
Sól: 61,4 g
Zobacz:
Wszystkie nowości