Ten zestaw czekoladek zaprojektowano z myślą o miłośnikach wyjątkowego stylu, którzy doceniają nie tylko wyborne smaki, ale także estetyczne detale. W środku znajdziemy dwa rodzaje czekoladowych arcydzieł: mleczne BacioDiDama, w których kruche, bezglutenowe ciasteczko łączy się z delikatnym kremem, oraz roślinne Chocoviar Gianduia – wyjątkowe praliny z kremowym nadzieniem Gianduia, ukrywające w środku chrupiące, delikatnie prażone orzechy laskowe PGI z Piemontu, otulone ciemną czekoladą i posypką z ziaren Chocoviar 75%.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: RÓŻNE CZEKOLADKI. SKŁADNIKI BEZGLUTENOWE: Cukier, masa kakaowa, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH Piedmont, masło kakaowe, pełne MLEKO w proszku, ciasteczko ORZECH LASKOWYCH (karmelizowana mąka z ORZECHÓW LASKOWYCH Piedmont -24% (cukier, ORZECH LASKOWY Piedmont -48%), MASŁO (z MLEKA), cukier, skrobia ziemniaczana, mąka z ORZECHÓW LASKOWYCH Piedmont -11,5%, mąka ryżowa, błonnik bambusowy, sól), cukier surowy, kakao w proszku, ORZECH LASKOWY Piedmont, bezwodny tłuszcz MLECZNY, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. ZAWIERA / MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI: MLEKA, SOI, ORZECHÓW
Wartość energetyczna na 100g produktu:
Energia 2446 kj - 589 kcal
Tłuszcz: 42,4 g
w tym nasycone: 19,4 g
Węglowodany: 40,6 g
w tym cukry: 36,3 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,16 g
Zobacz:
Wszystkie nowości