Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy głównie do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych i lodów.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Doskonałe do wszelkich deserów i wypieków, używam ciągle :)
SKŁADNIKI
wiórki
kokosowe* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna - 2776 kJ / 674 kcal
Tłuszcz
- 65 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 57g
Węglowodany
- 7,4 g
w
tym cukry - 7,4 g
Białko
- 6,9 g
Sól
- 0,09 g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości