To doskonała propozycja na zdrową, pożywną serową przekąskę. Pieczone w piekarniku na złoty odcień - delikatne i kuszące. Rewelacyjnie sprawdzają się jako dodatek do sosów, przystawek, czy jako uzupełnienie dań takich jak carpaccio.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Pochodzenie Parmonies sięga Bibbiano, małej miejscowości w regionie Reggio Emilia, której historia jest nierozerwalnie związana z Parmigiano Reggiano – serem znanym i cenionym na całym świecie.
Ich wysoka jakość wynika z użycia starannie dobranych składników: Parmigiano Reggiano D.O.P. dojrzewającego przez 24 miesiące oraz najwyższej jakości toskańskiej oliwy z oliwek.
Proces wypiekania odbywa się bez dodatku jakichkolwiek chemikaliów, konserwantów czy barwników, co gwarantuje produkt w pełni naturalny. Specjalne opakowanie w atmosferze ochronnej pozwala zachować świeżość i intensywny aromat przez ponad sześć miesięcy.
Co więcej, Parmigiano Reggiano wykorzystany w produkcji Parmonies nie zawiera laktozy ani galaktozy. Dzięki temu Parmonies są świetnym wyborem dla osób z nietolerancją laktozy.
Kraj pochodzenia: Włochy
Pojemność: 75 g
Skład: mąka, ser naturalny, semolina pszeniczna durum, oliwa z oliwek, sól.
Wartość energetyczna na 100 g: Energia 1765/422 kcal; Tłuszcz: 12 g, całkowity: 5,8 g; Węglowodany: 63 g; Cukry 1,7 g; Białko 18 g; Sól: 4,0 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości