Chrupiące cannoli z kakaowej cialdy w eleganckiej puszce Piccoli Piaceri. Lekko karmelowa kruchość i wyrazista nuta kakao sprawiają, że to idealna baza do kremów, lodów i deserów w szkle. Sprawdzą się także solo – do kawy, jako mały, codzienny luksus. Stabilna struktura ułatwia nadziewanie i zachowuje teksturę w serwowaniu. Włoskie rzemiosło Babbi od 1952 roku – wyszukane, dostępne dla każdego. Dodaj do koszyka i podnieś poziom prezentacji deserów.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Cannoli al Cacao Babbi to lekkie, chrupiące rurki z kakaowej cialdy. Wytrawna nuta kakao i czysta kruchość tworzą idealną bazę do nadzień i dekoracji – elegancja serwisu, którą kocha gastronomia i domowi pasjonaci.
Składniki: mąka pszenna, cukier, krem kakaowy 25% (cukier, tłuszcz palmowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 15%, emulgator: lecytyna sojowa, aromaty), skrobia ziemniaczana, olej kokosowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik: karmel siarczynowo‑amoniakalny (E150d), aromaty, przeciwutleniacze: tokoferole (E307), ekstrakt z papryki, sól, aromaty naturalne. Może zawierać: jaja, mleko, orzechy.
Alergeny: pszenica (gluten), soja. Może zawierać: jaja, mleko, orzechy.
Wartości odżywcze (na 100g)
Energia: 1881 kJ / 447 kcal
Tłuszcz: 14,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,0 g
Węglowodany: 72,0 g
- w tym cukry: 40,0 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,06 g
Wybieramy Cannoli Babbi za chrupkość, czysty profil kakaowy i perfekcyjną stabilność – to rzemieślniczy fundament deseru, który podnosi standard prezentacji.
Nadziewaj waniliowym, pistacjowym lub czekoladowym kremem; podawaj do kaw i lodów.
Zobacz:
Wszystkie nowości