Czekolada Milk Hazelnut Gianduia t eksplozja smaku, która zapewnia idealną równowagę między kremową mleczną giandują a chrupiącymi całymi orzechami laskowymi z Piemontu. Czekolada mleczna gianduia z orzechami laskowymi jest idealna dla tych, którzy kochają słodką gianduję, ale chcą rozkoszować się chrupiącymi całymi orzechami laskowymi z Piemontu. Czekolada stanowi kontrast między kremowością a chrupkością.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
świetna
SKŁADNIKI:
CZEKOLADA Z MLEKA ORZECHOWEGO „GIANDUJA” (Miazga kakaowa: 24,2% MIN. / Masa Mleczna: 12,7% MIN./PASTA Z ORZECHÓW LASKOWYCH: 33%) Z PEŁNYMI ORZECHAMI LASKOWYMI -30%. SKŁADNIKI BEZGLUTENOWE: Piemoncki ORZECH LASKOWY 30,0%, Pasta Piemonckiego ORZECHA LASKOWEGO 23,3%, Cukier, Masło Kakaowe, Pełne MLEKO w Proszku, Masa Kakaowa, Bezwodny Tłuszcz MLECZNY, Emulgator: Lecytyna SOJOWA, Naturalny aromat waniliowy.
MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADOWE ŚLADY INNYCH ORZECHÓW.
Zobacz:
Wszystkie nowości