Toskańskie Capocollo to prawdziwy majstersztyk rzemiosła. Przygotowywane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, wzbogacone mieszanką typowych, regionalnych przypraw, stanowi ucztę dla podniebienia. Tradycyjna, sycylijska wędlina klasy premium!
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Produkowana w sposób w pełni naturalny, bez dodatków takich jak barwniki, wzmacniacze smaku czy substancje zastępujące mięso.
Dzięki powolnemu procesowi dojrzewania ten produkt wyróżnia się niezwykłą delikatnością oraz pełnym, otulającym smakiem. Odkryj esencję Toskanii na swoim talerzu dzięki wyśmienitemu Capocollo.
Toskańskie Capocollo to stały elementem kulinarnych doznań. Jego aksamitna konsystencja i intensywny smak sprawiają, że każda degustacja zamienia się w prawdziwą ucztę. Serdecznie polecamy wszystkim, którzy cenią sobie wykwintne jedzenie!
Sposób krojenia: krojone w plastry
Waga: 100 g
Rodzaj mięsa: wieprzowe
Kraj pochodzenia | Region: Włochy, Toskania
Skład: mięso wieprzowe, sól, cukry (destrosium, saccarosium), przyprawy, naturalne aromaty.
Wartości odżywcze - średnia wartość na 100 g: wartość energetyczna: 1426 kJ/ 344 kcal; tłuszcze: 31 g, w tym 13 g tłuszcze nasycone; węglowodany: 0,5 g, w tym 0,5 g cukry; białka 24 g; sól 4 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości