logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Salcis Capocollo Affettato In Astuccio włoska wędlina 100 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią
Produkt rzemieślniczy

Toskańskie Capocollo to prawdziwy majstersztyk rzemiosła. Przygotowywane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, wzbogacone mieszanką typowych, regionalnych przypraw, stanowi ucztę dla podniebienia. Tradycyjna, sycylijska wędlina klasy premium!

Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Kuchnia włoska Salcis Capocollo Affettato In Astuccio włoska wędlina 100 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Produkowana w sposób w pełni naturalny, bez dodatków takich jak barwniki, wzmacniacze smaku czy substancje zastępujące mięso.


Dzięki powolnemu procesowi dojrzewania ten produkt wyróżnia się niezwykłą delikatnością oraz pełnym, otulającym smakiem. Odkryj esencję Toskanii na swoim talerzu dzięki wyśmienitemu Capocollo.

Toskańskie Capocollo to stały elementem kulinarnych doznań. Jego aksamitna konsystencja i intensywny smak sprawiają, że każda degustacja zamienia się w prawdziwą ucztę. Serdecznie polecamy wszystkim, którzy cenią sobie wykwintne jedzenie!


Sposób krojenia: krojone w plastry
Waga: 100 g
Rodzaj mięsa: wieprzowe
Kraj pochodzenia | Region: Włochy, Toskania

Skład: mięso wieprzowe, sól, cukry (destrosium, saccarosium), przyprawy, naturalne aromaty.

Wartości odżywcze - średnia wartość na 100 g: wartość energetyczna: 1426 kJ/ 344 kcal; tłuszcze: 31 g, w tym 13 g tłuszcze nasycone; węglowodany: 0,5 g, w tym 0,5 g cukry; białka 24 g; sól 4 g.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane