Pikantna przekąska z upraw biodynamicznych. Chrupiące chrupki pomidorowo-marchewkowe z ziarna orkiszu, delikatnie pieczone w oleju słonecznikowym. Połączone z pomidorami i aromatycznymi przyprawami. Bez dodatku aromatów. Bez tłuszczu palmowego
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Fajne do chrupania, a przede wszystkim zdrowe
SKŁADNIKI
Mąka pszenna orkiszowa* (51 %), olej słonecznikowy* (26 %), mąka kukurydziana*, mieszanka przypraw** (9 %) (pomidory w proszku** (4 %), marchew w proszku** (3 %), agawa w proszku**, oregano**, cebula w proszku**, papryka słodka w proszku**), sól, proszek do pieczenia** (skrobia kukurydziana**, regulator kwasowości: winiany potasu z soku winogronowego**, substancja spulchniająca: węglany sodu) (* z upraw biodynamicznych, ** z upraw ekologicznych)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2088 kJ /500 kcal
Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 54 g w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 8,5 g
Sól: 2,5 g
Zobacz:
Wszystkie nowości