Pikantna przekąska z upraw biodynamicznych. Chrupiące chrupki pomidorowo-marchewkowe z ziarna orkiszu, delikatnie pieczone w oleju słonecznikowym. Połączone z pomidorami i aromatycznymi przyprawami. Bez dodatku aromatów. Bez tłuszczu palmowego
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Fajne do chrupania, a przede wszystkim zdrowe
SKŁADNIKI
Mąka pszenna orkiszowa* (51 %), olej słonecznikowy* (26 %), mąka kukurydziana*, mieszanka przypraw** (9 %) (pomidory w proszku** (4 %), marchew w proszku** (3 %), agawa w proszku**, oregano**, cebula w proszku**, papryka słodka w proszku**), sól, proszek do pieczenia** (skrobia kukurydziana**, regulator kwasowości: winiany potasu z soku winogronowego**, substancja spulchniająca: węglany sodu) (* z upraw biodynamicznych, ** z upraw ekologicznych)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2088 kJ /500 kcal
Tłuszcz: 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 54 g w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 8,5 g
Sól: 2,5 g
Zobacz:
Wszystkie nowości