logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Dodaj do ulubionych

Rigoni Di Asiago Krem Nocciolata (bez laktozy) BIO

Podziel się opinią

Gęsty, aksamitny krem na bazie orzechów laskowych i kakao, bez dodatku mleka, idealny do smarowania pieczywa, naleśników i placków oraz jako dodatek do ciast, ciasteczek i deserów.

Cena:
27,81 PLN szt.
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Produkty bez laktozy Rigoni Di Asiago Krem Nocciolata (bez laktozy) BIO

To czekoladowa rozpusta w wersji eko, w dodatku wegańska - bez oleju palmowego, sztucznych aromatów i konserwantów, powstała z wyselekcjonowanych składników pochodzących wyłącznie z certyfikowanych upraw ekologicznych.

Produkowana według tradycyjnej receptury Rigoni di Asiago, w powolnym, rzemieślniczym procesie zapewniającym aksamitną konsystencję i głęboki smak. Idealna dla osób poszukujących smaku i konsystencji klasycznego kremu orzechowo-czekoladowego bez dodatku mleka krowiego i laktozy.

Składniki: Cukier trzcinowy*, pasta z orzechów laskowych* 19,5%, olej słonecznikowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 11%, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa*, ekstrakt z wanilii*. * Składniki z certyfikowanych upraw ekologicznych.

Produkt wegański. Zawiera soję. Może zawierać śladowe ilości migdałów, orzechów włoskich i pistacji.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane