logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Dodaj do ulubionych

Biscuiterie de l'Abbaye Trouvillais Apple francuskie ciastka maślane z jabłkiem 150 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Kruche, maślane sablés z Normandii z kawałkami jabłek i świeżą śmietanką AOP Isigny. Le Trouvillais Apple łączy 25,5% masła z naturalnym aromatem jabłka i suszonymi jabłkami, dając elegancki, owocowo‑maślany finisz. Cukier pochodzący z owoców, delikatna sól morska – i gotowe do podania. Rzemieślnicza tradycja Biscuiterie de l’Abbaye prosto z Trouville. W duchu Kultura Smaku: wyszukane, dostępne dla każdego. Sięgnij po opakowanie i dodaj francuskiej elegancji do przerwy na kawę.

Na Prezent Biscuiterie de l'Abbaye Trouvillais Apple francuskie ciastka maślane z jabłkiem 150 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Le Trouvillais Apple to francuskie sablés: kruchość masła spotyka świeżą śmietankę AOP Isigny i soczysty akcent jabłka. To kwintesencja normandzkiej tradycji – przyjemność, po którą sięga się naturalnie, wyszukane, dostępne dla każdego.

Specyfikacja

Składniki: mąka pszenna (gluten), cukier, masło (mleko) 25,5%, świeża śmietanka AOP Isigny (mleko) 5%, jabłka suszone słodzone 2,7% [jabłka 1,8% (ekwiwalent 6,9% świeżych jabłek), cukry z owoców, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], żółtko jaja w proszku, naturalny aromat jabłka, sól morska, mleko odtłuszczone w proszku, jaja całe. Może zawierać: soję, sezam, orzechy.


Alergeny: gluten, mleko, jaja.


Wartości odżywcze (na 100g)
Energia: 2099 kJ / 501 kcal
Tłuszcz: 24,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,0 g
Węglowodany: 65,0 g
- w tym cukry: 31,0 g
Białko: 5,3 g
Sól: 0,41 g

Historia i filozofia: Kultura Smaku wybiera

W Biscuiterie de l’Abbaye tradycja spotyka lokalny terroir Normandii. Wybraliśmy Le Trouvillais Apple za harmonijne połączenie masła, śmietanki AOP i jabłek – elegancki profil, który zachwyca prostotą i autentycznością.

Sekrety smaku

Owocowo‑maślane nuty i delikatna słodycz owoców tworzą deserowy charakter ciasteczka.

  • Podawaj do espresso, czarnej herbaty lub cydru z Normandii.
  • Deserowo: z lodami waniliowymi lub kremem angielskim.
  • Na ciepło: 2–3 min w 140°C dla intensywniejszego aromatu.
  • Do lunchboxa: idealna, elegancka przekąska „on the go”.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane