Wyjątkowy przecier o nieporównywalnej gęstej konsystencji. Jest tak gęsty, że możesz zaczerpnąć go za pomocą widelca
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Do produkcji Passata Rustica, wykorzystuje się tylko i wyłącznie dojrzewające we włoskim słońcu okrągłe i pozbawione skórki pomidory. Zebrane w optymalnym momencie owoce, przechodzą odpowiednią selekcję po czym są myte i obrane ze skórki trafiają do sita. Tam przechodzą proces wyciskania przez sito o dużych oczkach. Dzięki temu otrzymuje się granulowaną, gęstą konsystencję niczym sosy pomidorowe przygotowywane w domu
Idealny by podkreślić świeży i naturalny smak pomidora w daniach, które nie wymagają długiego czasu gotowania, takich jak sosy do makaronu, dania z ryżu, dodatki do pizzy i zapiekanki czy zupy.
Zobacz:
Wszystkie nowości