Tradycyjne bezalkoholowe piwo imbirowe. Mocny, ognisty, pełen aromatu napój rozgrzewający kubki smakowe przy pomocy najlepszego chińskiego imbiru i naparów z ziół. Wykonana w tradycyjnym botanicznym procesie warzenia. Wszystkie naturalne składniki są nasycane, umiejętnie mieszane i fermentowane przez pełne 7 dni, co zapewnia niezrównaną jakość i smak.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład:
Woda gazowana, fermentowany wywar z imbiru (woda, syrop glukozowy, imbir, drożdże), cukier, syrop glukozowy, sok gruszkowy: koncentrat, naturalne aromaty (imbir, cytryna, papryka), regulator kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy, napar ziołowy (przetacznik, jałowiec, krwawnik)
Wartości odżywcze (na 100ml):
kcal: 39;
białko: <1g;
węglowodany: 9 g (z czego 7.8g to cukry),
tłuszcz: 0g (z czego kwasy tłuszczowe nasycone: 0g),
sód: <0.01g
Zobacz:
Wszystkie nowości