La Flor de Isamor Bellota 100% Szynka Iberyjska wyprodukowana z wieprzowiny iberyjskiej karmionej żołędziami. Charakteryzuje się marmurkowatością tłuszczu, która nadaje mu piękny marmurowy wygląd, dużą soczystość i delikatną konsystencję. Tłuszcz zawarty w 100% szynce Iberico Bellota charakteryzuje się wysoką zawartością jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, zwłaszcza kwasu oleinowego, podobnie jak w oliwie z oliwek, dzięki czemu pomaga utrzymać odpowiedni poziom cholesterolu we krwi. Ponadto szynka La Flor de Isamor jest bogata w białko i zawiera witaminę B1, żelazo, cynk i magnez, będąc całkowicie naturalnym pokarmem.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Zakochałem się w tym smaku w Hiszpanii i w końcu udało mi się go znaleźć w Polsce, dla mnie 10/10
Składniki: szynka i sól morska.
Czas dojrzewania: 44-46 miesięcy
Średnia wartość odżywcza na 100g:
Wartość energetyczna: 1476 KJ / 355 Kcal
Białka: 29,6g
Węglowodany (z cukrów): 0g
Kwasy tłuszczowe: 26,3 g
Kwasy tłuszczowe (nasycone): 8,1g
Kwasy tłuszczowe (jednonienasycone): 15,5 g
Kwasy tłuszczowe (wielonienasycone): 2,7g
Błonnik pokarmowy (g): 0g
Sól (g): 3,7g
Zobacz:
Wszystkie nowości