Karmelki z solonym masłem z Normandii produkowane na bazie śmietany oraz masła z Isigny AOP, stanowią gwarancję najwyższej jakości i wyjątkowej delikatności. Tradycyjna receptura, mistrzowskie rzemiosło. Solone karmelki maślane, stworzone przez renomowane Caramels d'Isigny, już od pierwszego kęsa zachwycają aksamitną konsystencją i doskonale wyważonym smakiem, balansującym między słodyczą a nutą soli. Całość zamknięta w estetycznym metalowym pudełku ozdobionym pięknymi normandzkimi motywami. Pozwól się oczarować w 100% normandzką słodyczą, której trudno się oprzeć!
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Idealne o każdej porze dnia – do filiżanki kawy, herbaty lub na chwilę czystej przyjemności.
Kraj pochodzenia: Francja.
Składniki: syrop glukozowy, cukier, pełne mleko w proszku, masło solone Isigny A.O.P. (8,5%), woda, sól morska Guerande I.G.P. (1,7%), naturalny aromat waniliowy, środek spulchniający: wodorowęglan sodu, emulgator: estry sacharozy i kwasów tłuszczowych. Może zawierać: soję, orzechy.
Wartość odżywcza na 100 g produktu:
Energia 1694 kJ / 401 kcal
Tłuszcz 8,7 g
- w tym kwasy nasycone 6,4 g
Węglowodany 78,2 g
- w tym cukry 50,6 g
Białko 2,5 g
Sól 1,7 g.
Masa netto: 100 g.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła i źródeł ciepła.
Zobacz:
Wszystkie nowości