Ekologiczna mąka pszenna otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren pszenicy zwyczajnej. Mąka o przemiale 480 doskonale sprawdzi się do wypieków, szczególnie lekkich ciast biszkoptowych, do ciasta naleśnikowego, a także do dań mącznych.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI
mąka pszenna tortowa typ 480* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna - 1419 kJ / 335 kcal
Tłuszcz
- 0,9 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany
- 68 g
w
tym cukry - 1,4 g
Białko
- 12 g
Sól
- 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt
zawiera alergen: gluten.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości