Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy orkiszowej z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Fajne razowe spaghetti BIO, smakował nawet wybrednym dzieciom :)
SKŁADNIKI
mąka
orkiszowa pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11
min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1470 kJ/350 kcal
Tłuszcz - 1,6
g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany -
67 g
w
tym cukry - 2,9 g
Błonnik
- 5,7 g
Białko
- 14 g
Sól
- 0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości