Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI
mąka z
pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al
dente': 8min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1490 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,2
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 73 g
w
tym cukry - 4 g
Błonnik - 3 g
Białko - 11 g
Sól - 0
g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości