logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Dodaj do ulubionych

Biscuiterie de l'Abbaye Les Grands Gourmands BIO - maślane ciastka oblane mleczną czekoladą 160 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Maślane sablés oblane aksamitną, mleczną czekoladą BIO – klasyka francuskiej cukierniczej tradycji w wersji premium. Les Grands Gourmands łączą kruche ciastko na maśle z pełnym, czekoladowym finiszem. Wypiekane w Normandii przez Biscuiterie de l’Abbaye z prostych składników i słodyczą trzciny cukrowej. Delikatna chrupkość płatków owsianych podbija strukturę, a wanilia domyka bukiet. Idealne do kawy, na deser i jako elegancki poczęstunek. Filozofia Kultura Smaku: wyszukane, dostępne dla każdego. Sięgnij po pudełko i poczuj różnicę w jakości.

Na Prezent Biscuiterie de l'Abbaye Les Grands Gourmands BIO - maślane ciastka oblane mleczną czekoladą 160 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Les Grands Gourmands BIO to maślane sablés oblane czekoladą mleczną – kruchość, czekoladowa aksamitność i waniliowy finisz. To francuska klasyka z Normandii, w jakości, po którą sięga się z przyjemnością – wyszukane, dostępne dla każdego.

Specyfikacja

Składniki: mąka pszenna (zawiera białka gluten), czekolada mleczna 28% (cukier trzcinowy, masło kakaowe, proszek z pełnego mleka, pasta kakaowa, naturalny aromat wanilii), masło 17%, cukier trzcinowy, płatki owsiane, żółtko jaja w proszku, proszek do pieczenia: węglany sodu (E500), sól morska z Guérande, ekstrakt wanilii.


Alergeny: gluten, mleko, jaja. Może zawierać: orzechy, sezam, soję.


Wartości odżywcze (na 100g)
Energia: 2173 kJ / 520 kcal
Tłuszcz: 28,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,0 g
Węglowodany: 58,0 g
- w tym cukry: 28,0 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,44 g

Historia i filozofia: Kultura Smaku wybiera

Biscuiterie de l’Abbaye (Lonlay-l’Abbaye, Normandia) od pokoleń tworzy sablés, łącząc masło AOP, mąkę z Francji i rzemieślnicze techniki. Wybraliśmy Les Grands Gourmands BIO za klarowny smak masła i szlachetną mleczną czekoladę w idealnych proporcjach.

Sekrety smaku

Maślane nuty spotykają aksamit mlecznej czekolady i lekką chrupkość płatków.

  • Do kawy: espresso lub cappuccino, by podbić maślano-czekoladowy profil.
  • Deserowo: podaj z owocami leśnymi lub crème fraîche.
  • Food pairing: klasyczna czarna herbata, kakao lub porto tawny.
  • Serwowanie: podaj w temperaturze pokojowej dla pełnego aromatu.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane