Genmai Su to ocet o łagodnym, miodowym kolorze i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania. Można stosować go np. do przygotowywania marynat, a także jako dodatek do sałatek, dań mięsnych, rybnych oraz dań warzywnych.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI:
woda, ryż* (12 %), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartosc energetyczna: 67 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: < 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Weglowodany: 0,2 g
w tym cukry: 0,1 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,01 g
Zobacz:
Wszystkie nowości