Firma Schar jest numerem 1 w Europie w produkcji bezglutenowej mąki, chleba, makaronów, przekąsek, ciastek i słodyczy. Krakersy Salti zostały opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI:
Skrobia kukurydziana, olej palmowy, mąka kukurydziana, cukier, mąka sojowa, dekstroza, modyfikowana skrobia kukurydziana, substancje spulchniające: wodorowęglan amonu, winian monopotasowy, wodorowęglan sodu; sól morska 1,2%, emulgator: lecytyna sojowa; substancja zagęszczająca: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat.
WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g produktu):
Białko 2,3g
Błonnik 1,9g
Cukry 7,4g
kcal 442
kJ 1861
Kwasy 5,9g
Sól 2,3g
Węglowodany 78g
Zobacz:
Wszystkie nowości