Kompozycja masła ghee i oleju słonecznikowego zawiera wielonienasycone kwasy tłuszczowe (kwas linolowy) oraz witaminę E. Intensywny smak masła idealnie pasuje do warzyw, smażonych ziemniaków, naleśników i ryb.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, masło ghee*(20%), ekstrakt z masła* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Wstrząsnąć przed użyciem. Nie podgrzewać powyżej 200 °
C.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
ml
Wartość energetyczna - 3330 kJ / 810 kcal
Tłuszcz - 90,0
g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 18,0 g
w tym jednonienasycone kwasy
tłuszczowe - 67,0 g
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe - 5,0
g
Węglowodany - 0,0 g
w tym cukry - 0,0 g
Białko - 0,0 g
Sól - 0,0
g
Witamina E - 30 mg
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić
przed światłem.
Zobacz:
Wszystkie nowości