Oliwka Chalkidiki rośnie i jest uprawiana w północnej Grecji, na Półwyspie Chalkidiki. Dzięki panującym tam warunkom klimatycznym oliwki są pełne, pikantnego i lekko gorzkiego smaku z nutą owocowego aromatu bez odrobiny oleistości.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład:
Oliwki, zalewa: olej słonecznikowy, sól.
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 1636 Kj/391 Kcal,
tłuszcz 32,8 g, w tym nasycone 4,3 g,
węglowodany 11,5 g, w tym cukry 2,5 g,
błonnik pokarmowy 18,3 g,
białko 3,3 g,
sól 4,5 g.
Pojemność: 200 g, pakowane próżniowo
Zobacz:
Wszystkie nowości