Współpraca kreatywności Dolce&Gabbana i cukierniczego kunsztu Fiasconaro zaowocowała wyjątkową recepturą. 1 kg puszyste ciasto bożonarodzeniowe na zakwasie uszlachetniane sycylijskim miodem, pastą pomarańczową i sycylijskim winem likierowym Terre Siciliane COG. Panettone dodatkowo zostało oblane polewą z cukru i migdałów oraz posypane cukrem granulowanym i sycylijskimi migdałami. Wspólne składniki tego niezwykłego związku Północy i Południa to szacunek dla tradycji, odwaga eksperymentowania, dążenie do perfekcji i pogoń za pięknem. Jednak przede wszystkim miłość do produkcji rzemieślniczej. W całości „Made in Italy”. Łączy najwyższe przejawy mody i cukiernictwa.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Opakowanie karmi oczy a wnętrze żołądek, świetne!
Zobacz:
Wszystkie nowości