Współpraca kreatywności Dolce&Gabbana i cukierniczego kunsztu Fiasconaro zaowocowała wyjątkową recepturą. 1 kg klasycznego ciasta bożonarodzeniowego z Mediolanu, doprawionego najlepszymi sycylijskimi składnikami: kandyzowanymi pomarańczami, kandyzowaną skórką cytryny z sycylijskiego „Cedro Diamante” i rodzynkami to idealna propozycja na Święta Bożego Narodzenia. Do metalowego opakowania została również dołączona 30 ml butelka z atomizerem z oryginalnym sycylijskim „Terre Siciliane PGI”. To wino likierowe znane jest jako „vino perpetuo”, czyli wieczne wino.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Coś niesamowitego, zamówiłam aby spróbować i się zakochałam - sposób podania bardzo wyszukany
Sposób podawania:
Spryskaj każdy kawałek panettone kilkoma kroplami wina likierowego, aby nadać mu niepowtarzalny aromat wina.
Zobacz:
Wszystkie nowości