Pasta do zupy Miso ciemna 150g Miyako to autentyczny japoński składnik kulinarny, nieodzowny w tradycyjnej kuchni tego kraju. Wyrabiana z naturalnie fermentowanej soi, soli i ziaren ryżu, posiada bogaty, głęboki smak.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Pasta do zupy Miso Ciemna 150g Miyako to autentyczny japoński produkt, pozwalający na przygotowanie tradycyjnej zupy miso w domowym zaciszu. Jego podstawowy składnik to ciemne, fermentowane ziarna soi, które nadają zupie charakterystycznego, intensywnego smaku.
Pasta Miso 150g Miyako jest bogata w białko i zawiera prozdrowotne bakterie - probiotyki. Jest to kluczowy składnik japońskiej kuchni, który dodaje głębokości smaku wielu potrawom. Produkt jest łatwy w użyciu - wystarczy dodać go do gorącej wody i dobrze wymieszać.
Zobacz:
Wszystkie nowości