Pasta do legendarnej japońskiej zupy shiro miso jasna biała firmy Shinjyo Miso. Otrzymywana z fermentowanej soi i ryżu, zawiera duże ilości protein, witamin i minerałów, a także szczepy bakterii, które zwiększają odporność. Jest istotną częścią kuchni japońskiej, stosowana głownie do przygotowywania zupy miso oraz jako dodatek sosów i marynat.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Doskonałe jak ktoś lubi kuchnię Azjatycką
Składniki:
Ryż 41%, woda, soja 20%, sól, syrop glukozowo-fruktozowy, alkohol, barwnik: ryboflawina.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 954kJ/226kcal
Tłuszcz 3,7g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g,
Węglowodany 39g,
w tym cukry 22g,
Białko 8,2g,
Sól 6g.
Zobacz:
Wszystkie nowości