Pasta warzywna meksykańska to rodzaj pasty warzywnej o nieszablonowej kombinacji smakowej. Wzbogacono ją o prawidłowo przyswajalne białko sojowe, które może być zamiennikiem białka zwierzęcego,, a także olej rzepakowy bogatyw nienasycone kwasy tłuszczowe. Pasta warzywna meksykańska nie zawiera glutaminianu sodu i ulepszaczy smaku. Pasta warzywna meksykańska to nieprzeciętna sugestia na śniadanie nie tylko dla wegetarian. Skład: Woda, warzywa 25,0% (cebula, papryka, pietruszka, seler), koncentrat pomidorowy 13,7%, olej rzepakowy, mąka ryżowa, białko sojowe, cukier trzcinowy, teksturat sojowy, sól morska, hydrolizat białka roślinnego (soja, kukurydza), błonnik bambusowy, przyprawy i ekstrakty przypraw, ocet, aromaty (gorczyca). towar zawiera soję, seler, gorczycę. Może zawierać śladowe ilości glutenu, białek mleka z laktozą. WAGA NETTO: 120 g
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Zobacz:
Wszystkie nowości