Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
SKŁADNIKI
pasta
bazyliowa* (46%) (bazylia* (41%), olej słonecznikowy*, sól), olej
słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, orzechy
nerkowca*, ser parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5%)
(mleko krowie*, sól, podpuszczka), ser pecorino*
(mleko owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe*
(0,9%), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -
1940 kJ/462 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
- 6,7 g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7
g
Błonnnik - 1,0 g
Białko - 4,2 g
Sól - 2,7 g
ZALECANE WARUNKI
RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
3-4 dni.
Zobacz:
Wszystkie nowości