Ekologiczne płatki jaglane uzyskuje się z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
SKŁADNIKI
płatki
jaglane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
płatki
gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do
czasu mieszając.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna - 1536 kJ / 363 kcal
Tłuszcz - 3,9 g,
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 69 g,
w
tym cukry - 1,6 g
Białko
- 11 g
Sól
- 0 g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zobacz:
Wszystkie nowości