Spianata romana to typowe salami regionu Lazio, aromatyczne, niezbyt ostre, przygotowane według ściśle określonej receptury – z chudego wieprzowego mięsa, drobno zmielonego, doprawionego solą i pieprzem, na końcu sprasowane w celu uzyskania pożądanego charakterystycznego charakterystycznego kształtu, któremu właściwie zawdzięcza swoją nazwę.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Pedrazzoli Salami Spianata Romana to wyśmienita włoska specjalność, produkowana przez renomowaną firmę Pedrazzoli. To tradycyjne salami o charakterystycznej spłaszczonej formie.
Wyprodukowane z najlepszej jakości mięsa wieprzowego, delikatnie przyprawione i starannie wędzone, charakteryzuje się intensywnym smakiem i aromatem. Doskonale nadaje się jako dodatek do kanapek, przekąsek, czy jako składnik sałatek i dań kuchni włoskiej.
Zobacz:
Wszystkie nowości