Bardzo ostry i gęsty sos z papryczek chilli o zdecydowanej, kwaskowatej nucie. Sos Sambal stosowany jest w kuchni azjatyckiej - w szczególności jako dodatek do potraw kuchni indonezyjskiej. Powstały ze świeżych papryczek chilli z dodatkiem soli i soku z limonki.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki:
Czerwona papryka chili 70%. woda, Sól, Kwas: kwas octowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, Substancja konserwująca: sorbinian potasu, Ekstrakt z chili.
W 100 g produktu:
energia: 159 kJ / 38 kcal
tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy nasycone: 0,2 g
węglowodany: 3,3 g w tym cukry: 1 g
białko: 1,4 g
sól: 11,5 g
Zobacz:
Wszystkie nowości